Anmälan till kurs

Anläggningsskötare Automatiskt Brandlarm - Digital kurs

Enligt SBF 110:8 är det ett krav att man som anläggningsskötare för automatiska brandlarm ska vara utbildad. En anläggningsskötare behöver god förståelse och kunskap om sin brandlarmanläggning samt hur denna är en del av byggnadens totala brandskydd. Genom detta kan anläggningsskötaren också ta en aktiv del i företagets arbete med att minska antalet onödiga larm. Av undersökningar som gjorts vet vi att orsaken till onödiga larm till stor del beror på okunskap om hur brandlarmanläggningen fungerar.

 

Vår utbildning utförs i enlighet med SBF 110:8 bilaga D och efter genomförd teoretisk utbildning och utfört kunskapstest och efter det att deltagaren skickat in intyg på att man gått praktisk utbildning på sin anläggning utfärdas ett diplom till deltagaren.

 

OBS! Utbildningen körs via Zoom och det krävs att man har kamera på vid utbildningen.

 

Kallelse med länk och information om tid skickas ut ca 1-2 veckor innan kursstart. Vid frågor kontakta Gunilla Petersson, gunilla.petersson@sbdinc.com, 010-458 81 62 eller Niklas Thelander, niklas.thelander@sbdinc.com, 010-458 72 60 eller skicka ett mail till brandskydd@sbdinc.com

2022-12-14  |  Digital utbildning  |  Platser kvar: 5  |  Kostnad: 3500 kr
Praktisk information om kursen m.m. skickas i samband med anmälan. Kompletterande information samt en påminnelse om kursen kommer att skickas cirka två veckor innan kursdatum.

Uppgifter markerade med * krävs.


Om utbildning ingår i installationsaffär eller serviceuppdrag, angeanläggningsnummer istället för faktureringsadress.